Óbuda Fotóklub

Vannai Judit

Bár Budapesten születtem és ott is nőttem fel, mégis mindig közel állt hozzám a természet. Nagypapám biológia-földrajz szakos tanító volt, kreativitása segítségével egészen sajátos módon csempészte bele az életembe a természet szeretetét.

A 2000-es évek elején egy digitális fényképezőgépet kaptam ajándékba, ezért a géphasználat technikájának elsajátítása céljából akkoriban sorra jártam a fotósiskolákat. Nagyszerű fotográfusokat ismertem meg, akik életre szólóan megszerettették velem a vizuális alkotás művészetét.

Hobbi szinten még most is a természetfotózás jelenti számomra a kikapcsolódást, és bár vallom, hogy a közvetlen környezetünkben is temérdek téma adódik, magam is szívesen utazom főként embertől távoli, eldugott tájakra. Civil orvosi hivatásom mellett alkalmazott fotográfusként is dolgozom, kizárólag hobbiállatokról s-elsősorban kutyákról- készítek felvételeket.

Mivel egész életében teljesítményorientáltan, versenyszellemben éltem a mindennapjaimat, a fotográfiában már nem szempont számomra a pályázatokon való megmérettetés. Képeimmel egyetlen célom, hogy mindazok, akik vizuális élményre szomjaznak, táplálkozhassanak belőlük.

Fotó 1 Vannai Judit kicsi

Fotó 2 Vannai Judit kicsi

Fotó 3 Vannai judit kicsi

Fotó 4 Vannai Judit kicsi

Fotó 5 Vannai Judit kicsi

Fotó 6 Vannai Judit kicsi